fbpx

Ajánlatkérés

Töltse ki a lenti űrlapot és személyre szabott generál tervezési árajánlatot küldünk Önnek.

Az ajánlatkérés ingyenes és semmilyen további kötöttséggel nem jár. Amennyiben nem biztos a tervezési programban vagy bármilyen egyéb kérdése van, válassza a személyes konzultációt. Ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítunk ahol minden tervezéssel kapcsolatos kérdésére választ kaphat.

A www.alaprajzstudio.hu üzemeltetője az Alaprajz Építész Stúdió Kft. (Cégjegyzékszám: 01-09-392166, Adószám: 27489428-2-43, Székhely: 1224 Budapest, Körmöci utca 5) a továbbiakban “Szolgáltató”, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

Szolgáltató harmadik személynek semmilyen személyes adatot és információt nem szolgáltat, csak az Ügyfél kifejezett kérése vagy engedélye mellett kizárólag az engedélyezett mértékben és cél érdekében.

A honlap látogatása során a szolgáltató nem rögzíti a látogatói adatokat. Szolgáltató a bejelentkezések során felmerült adatokat más információval nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.